وکیل ملکی

بهترین وکیل ملکی متخصص و حرفه ای

وکیل ملکی کیست؟

املاک و مستغلات از جمله با ارزش ترین دارایی های افراد هستند. معاملات مربوط به املاک و مستغلات می تواند پیچیده و چالش برانگیز باشد، به همین دلیل است که مشورت با یک وکیل ثبت اسناد و املاک می تواند بسیار مفید واقع شود. شاید برای شما هم پیش بیاید که در رابطه با املاک خود به مشکل خورده باشید و نیاز به بهترین وکیل ملکی داشته باشید. وکیلی که بتواند شما را در مسیر پرونده کمک کند و از حق و حقوقی که دارید، به خوبی دفاع کند.

مشاوره با وکیل ملکی می تواند از پایمال و ضایع شدن حقوق شما جلوگیری کند. اگر نیاز به مشاوره رایگان وکیل ملکی داشتید، می توانید از برخی وکلای حرفه ای کمک بگیرید. اگر به دنبال دفاع از حقوق خود هستید، با وکلای حرفه ای آواری وکیل در ارتباط باشید.

چه زمانی به وکیل ملکی مراجعه کنیم؟

در هر زمانی که با مسائل حقوقی مربوط به املاک و مستغلات رو به رو هستید، می توانید به بهترین وکیل ملکی تهران و اقسام نقاط کشور مراجعه کنید. یکی از مواردی که بسیار متعدد است دعوای خلع ید می باشد که به خاطر طولانی بودن روند آن افراد به وکیل متخصص خلع ید مراجعه می کنند. برخی از موقعیت های خاص که در آن ها بهتر است به وکیل ملکی مراجعه کرد عبارتند از:

  • قبل از خرید یا فروش ملک
  • قبل از امضای هرگونه قرارداد مربوط به املاک و مستغلات
  • در صورت بروز اختلاف با مستاجر یا موجر
  • در صورت فوت یکی از اعضای خانواده و نیاز به انحصار ماترک
  • در صورت بروز هرگونه دعوای ملکی (چه این دعوا حقوقی مانند تخلیه، خلع ید، فروش ملک مشاع و چه دعوای کیفری مانند تقلب در اسناد ملکی، فروش مال غیر، کلاهبرداری ملکی)

پرونده های ملکی همگی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشند و این تماما از قیمت ملک در جامعه امروزی ما نشئت می گیرد. حتی کوچک ترین واحد های ملکی نیز امروزه می تواند یک سرمایه و پشتوانه برای هر کسی محسوب شود و که از دست دادن آن می تواند خسارت های غیر قابل جبرانی برای هر کسی به جای داشته باشد. به همین علت است که داشتن یک وکیل ملکی خوب از اهمیت زیادی برخوردار است تا این سرمایه از دست نرود.

حتی مزاحمت یا خسارت به ملک نیز به سختی در دادگاه مورد دفاع قرار می گیرد و به همین علت است که به یک وکیل ملکی نیاز زیادی می شود. چرا که شما نمی توانید این دفاعیات را به شکل درست انجام دهید.

چه زمانی به وکیل ملکی مراجعه کنیم؟

تا کنون در دادگاه های ملکی حضور پیدا کرده اید یا مشکل مشابهی برایتان به وجود آمده است؟ آیا تخصصی در زمینه قوانین ملکی دارید یا می توانید به تنهایی اقدام به تنظیم دادخواست کنید؟ در پاسخ این سوال ها می توانید به خوبی درک کنید که تخصص لازم را در زمینه وکالت در پرونده های ملکی را ندارید و خود نمی توانید به پیگیری این پرونده ها بپردازید. 

در نتیجه تعلل در گرفتن یک وکیل خوب ملکی ممکن است خسارات مالی بسیار زیادی به شما وارد شود که عمل غیر قابل جبران بوده و سرمایه زیادی را نابود می کند. این درحالی است که بهترین وکیل ملکی می تواند با تکیه بر تجربه و تخصص خود در این زمینه به بهترین شکل ممکن به شما کمک کند و تمامی حقوق از دست رفته شما را به شما بازگرداند.

اگر تا کنون نتواسته اید وکیل ملکی مد نظر خود را پیدا کنید با گروه حقوقی آوای وکیل تماس بگیرید و ضمن مشاوره حقوقی تلفنی به پرداختن مشکلات ملکی خود بپردازید تا وکیل به صورت حرفه ای بتواند شما را راهنمایی کند و در صورت لزوم وقت حضوری برای شما تعیین کند.

اختیارات و وظایف وکیل ملکی چیست؟

دعاوی ملکی را با توجه به شرایط خاص آن، به سه گونه می توان در دادگاه مطرح کرد. دعاوی ملکی حقوقی، دعاوی ملکی کیفری و دعاوی ثبتی ملکی که وکیل ملکی به روند تمامی آن ها آگاه می باشد. گاهی اوقات تشخیص نوع دعوای ملکی آنچنان کار راحتی نیست که در این مورد قطعا بهتر است که از یک وکیل ملکی خبره و کاربلد مشورت بگیرید. در ادامه مطلب به تفسیر هر یک از انواع دعاوی ملکی می پردازیم.

دعاوی ملکی حقوقی

در دادگاه ها، بیشتر دعاوی که در رابطه با ملک مطرح و از وکیل ملکی مشاوره خواسته می شود، حقوقی است. اما چه موقع باید دعوای ملکی خود را در دادگاه به صورت حقوقی مطرح کنیم؟

مهم ترین دعاوی حقوقی ملکی
دعوای مربوط به فسخ قرارداد (این نوع دعوا در قراردادهایی که مشکلات و نقص قانونی وجود دارد، بسیار به چشم می خورد.)
دعوای مربوط به تخلیه ملک تجاری (بیشتر در املاکی که قوانین مختص به خود دارند، شاهد این نوع از دعوا هستیم.)
دعاوی مربوط به افزایش یا کاهش میزان اجاره بها مطابق با عرف جامعه
طرح دعوا جهت باطل کردن قرارداد
طرح دعوا جهت الزام تنظیم سند رسمی
طرح دعوا جهت ملزم کردن به فک رهن و هرگونه سند ضمانتی
طرح دعوا مربوط به درخواست سرقفلی
طرح دعوا برای دریافت اجرت‌المثل
درخواست اخذ حق کسب و پیشه

آنچه ذکر شد، مواردی از طرح دعوای حقوقی به جهت املاک (زمین و مسکن) می باشد. پس چنانچه با هریک از این نوع اختلافات مواجه شدید، نیاز به طرح دعوای حقوقی در دادگاه دارید. اگر می خواهید دعوای حقوقی را علیه شخصی مطرح کنید، حتما با این کار را به وکیل ملکی بسپارید و یا حداقل قبل از طرح دعوا با او مشورت کنید.

دعاوی ملکی کیفری

دعوای کیفری نسبت به دعوای حقوقی پیچیده تر و روند طولانی تری را دارید، به همین دلیل افراد بسیاری در زمینه پرونده های کیفری از وکیل امور کیفری کمک می گیرند. اگر خود مشتاق طرح دعوا هستید، هرگاه با هر یک از اختلافات و دعاوی زیر روبه رو شدید، نیاز به طرح یک دعوای کیفری در دادگاه دارید.

  • خیانت در امانت
  • به کار گیری سند جعلی در معامله
  • کلاهبرداری در معاملات ملکی
  • هرگاه یک زمین کشاورزی بدون اخذ مجوز رسمی، تغییر کاربری داده شود.
  • ورود به ملک دیگری بدون مجوز و کسب اجازه
  • وقتی ملک فردی به صورت غیرقانونی و بدون کسب مجوز، به فردی دیگر به فروش برسد.
  • در خصوص انتقال منافع ملکی به دیگر اشخاص

دعاوی ملکی کیفری حیطه تخصص وکیل ملکی

همان‌طور که مشاهده شد، مصادیق این گونه دعاوی جرم و کلاهبرداری است. شخصی که مرتکب این گونه جرایم شود، نمی تواند ادعا کند که از جرم بودن موضوع مطلع نبوده، دچار سوءتفاهم شده یا سهل انگاری کرده است؛ چرا که توسط محکمه قضایی به هیج وجه مورد پذیرش و قبول نیست. دعاوی ملکی کیفری نیز همچون دعاوی ملکی حقوقی از حساسیت ‌های خاص مربوط به خود برخوردار است که به همین سبب، بهره‌گیری از یک وکیل ملکی خالی از لطف نیست.‌

دعاوی ملکی ثبتی

آنطور که پیداست، این گونه دعاوی مربوط به ثبت اسناد و املاک می باشد. دعاوی ملکی ثبتی را می‌توان دسته‌ ای از دعاوی حقوقی نیز به حساب آورد. بیشترین دعوایی که در حیطه ثبتی مطرح می شود، الزام به تنظیم سند است. این دعوا پیچیدگی و دوندگی زیادی دارد، به همین خاطر اکثرا به وکیل الزام به تنظیم سند رسمی مراجعه می شود. در ادامه به مهم ترین دعاوی در این حوزه می پردازیم.

  • اجرای ثبت
  • تقسیم و افراز ملک
  • باطل کردن مراحل مختلف ثبتی
  • دادخواست مربوط به توقیف هرگونه عملیات اجرایی
  • باطل شدن سند رسمی و اجرائیه ثبتی
  • و….

پیش از این با انواع مختلف دعاوی ملکی آشنا شدیم، حال چنانچه در خصوص طرح هرنوع از دعاوی گفته شده با پرسش یا ابهامی مواجه شدید یا قصد طرح هر نوع دعوایی را داشتید، توصیه ما به شما خوبان اخذ مشاوره از بهترین وکیل ملکی با تجربه و حرفه‌ای می باشد.‌

مزایای وکیل ملکی چیست؟

دعاوی مربوط به املاک معمولا تخصص‌های خاص مربوط به خود را می طلبد. پرونده های مربوط به این گونه دعاوی، به علت رقم بالای املاک، پیچیدگی و حساسیت های مختص به خود را دارد. لذا لازم است، وکیل ملکی متخصص در این زمینه با علم و تبحر کافی تمام جوانب را در نظر گرفته و بهترین و آسان‌‌ترین راهکار را در اختیار موکل خویش قرار دهد.

  • آگاهی کامل از قوانین مربوط به املاک و مستغلات
  • محافظت از حقوق افراد در معاملات ملکی و دعاوی مربوط به املاک و مستغلات
  • شناسایی و حل مشکلات بالقوه در جلوگیری از بروز مشکلات
  • صرفه‌جویی در وقت و هزینه با انجام کارهای پیچیده حقوقی

مزایای وکیل ملکی چیست؟

بهترین وکیل ملکی

با توجه به آنچه که در متن این نوشتار به آن پرداخته شد با انواع مختلف دعوی ملکی از جمله، دعاوی کیفری و حقوقی و ثبتی آشنا شدیم و همچنین به مزایای داشتن یک وکیل ملکی متخصص و با تجربه که دارای سالها تجربه در این زمینه می باشد، پرداختیم. حال ممکن است، برایتان سوال ایجاد شود که بهترین وکیل ملکی کیست و چگونه می توان آن را پیدا کرد؟

خوب است بدانید که بهترین وکیل ملکی، شخصی است که به صورت تخصصی و حرفه ای حوزه کاری خود را در زمینه حل و فصل انواع مختلف دعاوی و اختلافات ملکی گذاشته و در این زمینه تجارب فراوان و درخشانی را کسب کرده است و همچنین قادر است، بهترین و کاربردی ترین مشاوره های حقوقی را در زمینه حل و فصل این گونه دعاوی به شما ارائه نماید تا شما بتوانید در کوتاهترین زمان ممکن و به بهترین نحو ممکن به حق قانونی خود دست پیدا کنید.

حال چنانچه در خصوص انواع مختلف دعاوی ملکی، نیازمند اخذ هرگونه مشاوره و کمک باشید یا بخواهید از یک وکیل ملکی جهت طرح هرگونه دعوا استفاده نمایید، می توانید با ما و تیم تخصصی حقوقی ما در تماس باشید. ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خوبان خواهیم بود.

میزان حق الوکاله وکیل ملکی

اگر تصمیم به خرید و فروش و هرنوع معاملات ملکی دارید، مشاوره‌های غیرتخصصی و گاه ناآگاهانه بنگاه‌های املاک را در هنگام معاملات خود چندان جدی نگیرید. بهتر است از ابتدا کار را سپرد دست کاردان! اگر قصد انجام هرگونه معاملات ملکی دارید یا در معاملات خود با مشکل و اختلاف مواجه شده اید و نیاز به طرح دعوا دارید؛ مشاوران و وکلای متخصص تیم حقوقی ما در اسرع وقت پاسخگوی شما دراین زمینه می باشند.

همچنین اگر به هر مشکلی در زمینه ملکی برخورده اید که می خواهید از طریق مراجع قضایی به پیگیری آن بپردازید به هیچ وجه به تنهایی اقدام به پیگیری آن نکنید و از طریق یک وکیل ملکی خوب آن را مورد پیگیری قرار دهید. اما سوال رایجی که در زمینه وکیل ملکی پرسیده می شود، حق الوکاله وکیل ملکی است.

در جواب این مورد باید گفت که حق الوکاله وکیل ملکی تا حد زیادی بر اساس پرونده شما تعیین می شود و هر چه ارزش پرونده بالاتر روند حق الوکاله وکیل نیز بالاتر می رود. البته که وکیل منتخب شما نیز در تعیین این هزینه تاثیراتی خواهد گذاشت و بیشتر این شما هستید که در تعیین هزینه های وکیل تاثیر گذارید. اما نباید فراموش کنید شما با پیروزی در دادگاه می توانید تمامی هزینه های وکیل ملکی را از طرق مقابل مطالبه کنید.

پس به هیچ عنوان در گرفتن یک وکیل خبره تعلل نکنید. برای گرفتن بهترین وکیل ملکی همین حالا با گروه آوای وکیل تماس بگیرید و ضمن کسب اطلاعات مورد نیاز خود از طریق مشاوره در سریع ترین زمان ممکن به حکم مطلوب خود دست پیدا کنید.

میزان حق الوکاله وکیل ملکی

هزینه دادرسی دعاوی اثبات مالکیت

دعوای اثبات مالکیت که معمولا یک دعوای مالی حقوقی به حساب می آید، هزینه هایی را جهت دادرسی و خدمات قضایی شامل می شود. این هزینه ها بدین ترتیب می باشد:

  • جهت اوراق دادخواست، اظهارنامه و برگ اجرائیه، جهت هر یک برگ: ٢٠٠٠٠ ریال می باشد.
  • هزینه در دادرسی مالی با توجه به مرحله قضایی و ارزش آن، بین دو ونیم تا پنج و نیم درصد ارزش خواسته متغیر است.
  • چنانچه ارزش خواسته در دعوای مالی، به هنگام اعطای دادخواست مشخص نباشد، ١ میلیون و پانصد هزار ریال، هزینه دادرسی را شامل می شود.

با توجه به آنچه گفته شد در صورتی که در محاسبه هزینه دادرسی در دعاوی مالی حقوقی با مشکل مواجه شدید، می توانید از یک وکیل ملکی خوب و برگزیده کمک بخواهید.

اثبات مالکیت با صلح‌ نامه توسط وکیل ملکی

خوب است بدانید، شما با در دست داشتن عقد صلح نامه نیز می توانید، مالکیت خود را در دادگاه ثابت کنید. عقد صلح نامه انواع مختلفی دارد و در معاملات ملکی بسیار از آن استفاده می‌شود. صلح نامه می‌تواند، جایگزینی برای قرارداد خرید و فروش ملک، اجاره‌نامه، رفع اختلافات بوجود آمده، جهت انتقال منافع (مانند انتقال سرقفلی ملک) و… به کار رود.

برای آن که بتوان مالکیت را به وسیله صلح نامه در دادگاه به اثبات رسانید، صلح نامه باید دارای اعتبار رسمی باشد، یعنی صلح نامه قطعی باشد و در دفاتر اسناد رسمی، منعقد شده باشد. بنابراین با در اختیار داشتن صلح نامه عادی و غیر رسمی که توسط مشاورین املاک یا کارشناسان حقوقی تنظیم شده است، نمی‌توان مالکیت ملک را در مراجع قضایی ثابت کرد.وکیل ملکی در اختیار شماست.

مهم ترین دعاوی ملکی چه هستند؟

اجرای ثبت، تقسیم و افراز ملک، باطل کردن مراحل مختلف ثبتی، دادخواست مربوط به توقیف هرگونه عملیات اجرایی، باطل شدن سند رسمی و اجرائیه ثبتی

آیا در ملک می توان فرافکنی نمود؟

شخصی که مرتکب این گونه جرایم شود، نمی‌تواند ادعا کند که از جرم بودن موضوع مطلع نبوده، دچار سوءتفاهم شده یا سهل انگاری کرده است؛ چرا که توسط محکمه قضایی به هیج وجه مورد پذیرش و قبول نیست.

انواع دعاوی ملکی را بفرمایید

دعاوی ملکی حقوقی، دعاوی ملکی کیفری و دعاوی ثبتی ملکی

4.5/5 - (91 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.